Megbízható, pontos partnert keres, aki
segítségére lesz a szállítmányozás megoldásában?

Ha olyan fuvarozó partnert keres, aki akár több száz tonna áru, akár egy kis doboz szállítására sem mond nemet, és képes azonnali megoldásokat kínálni, akkor jó helyen jár.

Önnek nem kell a szállítmányozás leghatékonyabb megoldásával tölteni az idejét – különféle fuvarozó cégek után kutatni –, ha csak egy raklapnyi árut szeretne szállíttatni, megint másik fuvarozó után nézni, ha 200 raklapnyi árut szeretne a legrövidebb idő alatt elszállíttatni.

A velünk kapcsolatba lépő partnereknek nem kell igazodni ahhoz a szállítmányozó cégek részéről gyakran elhangzó elváráshoz, hogy előre kiszámítható, teljes kihasználtságot biztosító fuvarmegbízásokkal keresse őket.

Önnek elegendő, ha felveszi a kapcsolatot szállítmányozási ügyintéző munkatársunkkal, és legyen szó egyetlen kis csomag, vagy több száz tonna rakomány eljuttatásáról az országon vagy az EU-n belül – vagy az EU-n kívül –, mi megkeressük Önnek a leggyorsabb és a leggazdaságosabb megoldást.

A hatékony szállítmányozásnak nálunk nincs technikai akadálya

A megbízható szállítmányozásnak, a határidők betartásának egyik alapvető feltétele a megfelelő technikai háttér.

Amellett, hogy saját gépjárműparkkal is rendelkezünk, közvetlen kapcsolatban állunk közúti áruszállítókkal, csomagküldő szolgálatokkal, légi és tengeri szállítmányozókkal is.

A hatékony fuvarszervezéshez minden eszköz a rendelkezésünkre áll, beleértve a raktári szolgáltatásokat is – amennyiben a rakományt szükséges akár átmenetileg, akár hosszabban tárolni.

Ha igényli, akkor a szállítmányozás mellett a vámügyintézést is vállaljuk, hiszen minden szükséges vámengedéllyel rendelkezünk.

A hosszú távú kapcsolat alapjának azt tartjuk, hogy az Ön áruja a megfelelő helyen legyen a megfelelő időben, és természetesen a megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg a rendeltetési helyére. Mind a nemzetközi szállítmányozásban, mind a belföldi fuvarozásban ezt tartjuk a legfontosabbnak.

A több tíz évre visszamenő kapcsolati tőkénknek köszönhetően garantáltan versenyképes árakon oldjuk meg a belföldi és nemzetközi szállítmányozást.