Raktározás logisztikai szolgáltatással

A raktározás külső szolgáltatóval oldható meg a legrugalmasabban, ezzel együtt a leggazdaságosabban.

Forgalommal arányosan növekednek vagy csökkenek a költségei, ha nem saját üzemeltetésben oldja meg a raktározást.

Miért fizetne fix költségeket?

A saját tulajdonú raktár építése vagy vásárlása, vagy a bérelt ingatlan fenntartása gépekkel, kiszolgáló személyzettel együtt, állandó kiadásokat eredményez akkor is, ha a munkatársak, gépek munkaidejét nem használja ki.

A ROSAS Logisztikai KFT hosszú távon vagy átmeneti időre megoldja partnereink raktározási feladatait

Raktárunk Budapest XXIII. kerületében, az M51 (régi 0-ás) és az 5-ös csomópont közelében, tehát elérhető helyen terül el.

Mivel kívül esik Budapest forgalomkorlátozására alá eső területén, ezért 12 tonna össztömeg feletti gépjárművekkel is megközelíthető.

Raktárunk kiválóan alkalmas azoknak a bérlőknek, akik disztribúciós és/vagy city logisztikai folyamatok lebonyolításával foglalkoznak, vagy ilyen szolgáltatást igényelnek.

Teljes körű logisztikai szolgáltatást, rövid- és hosszú távú raktározási lehetőséget tudunk nyújtani az igényeknek megfelelően, 1000 Eur paletta helyig.

Kézi és gépi rakodást, komissiózást, gyűjtő szállítmányok kezelését probléma mentesen megoldjuk.

Mivel a ROSAS Logisztikai KFT rendelkezik a szükséges engedélyekkel, ezért vámáru köz- és átmeneti megőrzési raktározást – adó raktározást is vállalunk.

Milyen előnyökkel jár, ha bennünket választ?

– nem kell sem ingatlanra, sem gépekre, eszközökre költenie

– nem kell személyzet alkalmaznia, szabadságolás, táppénz alatt a helyettesítésről gondoskodni

– a raktárterület igény szerint alakítható, napi szinten változhat az igénybe vett kapacitás

– szakmai tapasztalatainknak köszönhetően jobb és gyorsabb szolgáltatást tudunk nyújtani, mint amit a kis és közepes vállalkozások saját infrastruktúrával meg tudnak valósítani.

Amennyiben professzionális megoldást keres raktározási problémáinak megoldására, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.