Folyamatos fejlődni akarás

A szakmai ismereteim folyamatos bővítésére törekszem, amelyek hozzásegítenek a magas minőségű munkavégzéshez. Önként nyúlok újabb és újabb feladatokért, melyeket felfedezésként élek meg annak érdekében, hogy szakmailag jobbá váljak.
Folyamatosan a jó gyakorlatokra és a megoldásokra koncentrálok, bátran kérek és szívesen nyújtok segítséget, munkatársaim számíthatnak a támogatásomra.

 

Lojalitás

Minden esetben törekszem az őszinte kommunikációra és ezt másoktól is elvárom. Vallom, hogy ez a kölcsönös bizalom kialakulásának alapja, amely a siker előfeltétele. A munkámat alázatosan végzem. Mindennapi munkámmal büszkén járulok hozzá a cégcsoport víziójának megvalósításához, mivel a siker mindannyiunk kimagasló munkájának eredménye.

 

Csapatjátékos

Nyitott elmével és türelmesen hallgatom meg mások véleményét, ugyanakkor határozott álláspontommal és tetteimmel én is aktívan részt veszek a csapatmunkában. Célom a harmónia megteremtésére és fenntartására, amely a sikeres csapatmunka alapja.

 

Munkamorál

Célom a precíz és pontos munkavégzés. Fontos számomra, hogy képességeim és tudásom szerint dolgozzak. Saját jogkörömben önállóan döntök. Ambícióm, hogy megismerjem és értsem ennek hatásait, mert hiszem, hogy ez a fejlődésem alapja. Hibáimból tanulok, eredményeimből erőt merítek.

 

Jó arc

Nyitott, pozitív egyéniségem kisugárzásomban is megnyilvánul. Szeretem az embereket, a világot és örömteli személyiségem energiával tölti fel a körülöttem levőket. Munkatársaimmal és partnereinkkel mindig udvariasan és előzékenyen viselkedem.

 

Szociális érettség

A magánélet szentségét és a hivatásommal összefüggő tevékenységeimet jól elhatárolom és a helyén kezelem, ezzel biztosítom életem tökéletes egyensúlyát és békéjét. Így érek el kimagasló munkahelyi eredményeket és így biztosítom szeretetteljes családi hátteremet.

 

Vízió

Célunk, hogy a ROSAS cégcsoportot a szolgáltatások minősége alapján jogosan, a többi elitkategóriás/királykategóriás vállalat neve mellett említsék. Hatékonyan és céltudatosan építjük közös jövőnket a vállalatunk falain túl is, elhivatottsággal és fáradhatatlan szorgalommal vagyunk a fejlődésünkért. Azért dolgozunk, hogy a ROSAS cégcsoport nemzedékről nemzedékre örökítve, több száz év múlva is az alapértékeket megőrizve dinamikusan fejlődő, stabil vállalat legyen, mely biztonságot teremt, mind a munkavállalói, mind pedig az üzleti partnerei számára.

Ma tesszük le a Holnap építőköveit

 

Misszió

Alvállalkozóinkkal és munkatársainkkal harmonikusan együttműködve törekszünk az ügyfeleink megbízásainak, kéréseinek igény szerinti elvégzésére, fokozott figyelemmel építjük be a tevékenységeinkbe a mindenkori jogi szabályozásokat és büszkék vagyunk a magas szintű etikai kultúránkra is. Nyílt, őszinte kommunikációval fordulunk partnereink felé. Kihívásaikat sajátunkként kezeljük, alapvető célunk, hogy profizmusunkkal, hatékonyságunkkal és emberközpontúságunkkal lenyűgözzük őket. Vállalatunk eredményességének kulcsa a munkatársaink egyéni sikereiben rejlik.