Vállalatunk eredményességének kulcsa munkatársaink egyéni sikereiben rejlik.

Misszió

Alvállalkozóinkkal és munkatársainkkal harmonikusan együttműködve törekszünk az ügyfeleink megbízásainak, kéréseinek igény szerinti elvégzésére, fokozott figyelemmel építjük be a tevékenységeinkbe a mindenkori jogi szabályozásokat és büszkék vagyunk a magas szintű etikai kultúránkra is. Nyílt, őszinte kommunikációval fordulunk partnereink felé. Kihívásaikat sajátunkként kezeljük, alapvető célunk, hogy profizmusunkkal, hatékonyságunkkal és emberközpontúságunkkal lenyűgözzük őket.

Vízió

Célunk, hogy a ROSAS cégcsoportot a szolgáltatások minősége alapján, továbbra is a többi elitkategóriás vállalat neve mellett említsék. Hatékonyan és céltudatosan építjük közös jövőnket a vállalatunk falain túl is, elhivatottsággal és fáradhatatlan szorgalommal vagyunk a fejlődésünkért. Azért dolgozunk, hogy a ROSAS cégcsoport nemzedékről nemzedékre örökítve, több száz év múlva is az alapértékeket megőrizve dinamikusan fejlődő, stabil szervezet legyen, mely biztonságot teremt, mind a munkavállalói, mind pedig az üzleti partnerei számára.

Ma tesszük le a Holnap építőköveit

Alapértékeink

Csapatunk minden egyes tagjára jellemző a folyamatos fejlődni akarás

Szakmai ismereteink folyamatos bővítésére törekszünk, amelyek hozzásegítenek a magas minőségű munkavégzéshez. Önként nyúlunk újabb és újabb feladatokért, melyeket felfedezésként élünk meg annak érdekében, hogy szakmailag jobbá váljunk. Folyamatosan a jó gyakorlatokra és a megoldásokra koncentrálunk, bátran kérünk és szívesen nyújtunk segítséget, munkatársaink számíthatnak egymás támogatására.

A vállalattal szemben a legerősebb kötelékünk a lojalitás

Minden esetben törekszünk az őszinte kommunikációra és ezt másoktól is elvárjuk. Valljuk, hogy ez a kölcsönös bizalom kialakulásának alapja, amely a siker előfeltétele. A munkánkat alázatosan végezzük. Mindennapi munkánkkal büszkén járulunk hozzá a cégcsoport víziójának megvalósításához, mivel a siker mindannyiunk kimagasló munkájának eredménye.

Hiszünk a közös megoldásokban

Nyitott elmével és türelmesen hallgatjuk meg mások véleményét, ugyanakkor határozott álláspontunkkal és tetteinkkel aktívan együttműködünk. Célunk a harmónia megteremtése és fenntartása, amely a sikeres csapatmunka alapja.

Ahogy a munkára tekintünk

Célunk a precíz és pontos munkavégzés. Fontos számunkra, hogy képességeink és tudásunk szerint dolgozzunk. Saját jogkörében minden kollégánk képes legyen önállóan dönteni. Ambíciónk, hogy megismerjük és értsük ezen hatásokat, mert hisszük, hogy ez a fejlődésünk alapja. Hibáinkból tanulunk, eredményeinkből erőt merítünk.

Nálunk mindenki jó arc

Nyitott, pozitív személyiségünk kisugárzásunkban is megnyilvánul. Szeretjük az embereket, a világot és örömteli viselkedésünk energiával tölti fel a körülöttünk levőket. Egymással és partnereinkkel mindig udvariasan és előzékenyen viselkedünk.

Szociális érettségünk bizonyítéka, hogy

A magánélet szentségét és a hivatásunkkal összefüggő tevékenységeinket jól elhatároljuk és a helyén kezeljük, ezzel biztosítjuk életünk tökéletes egyensúlyát és békéjét. Így érünk el kimagasló munkahelyi eredményeket és így biztosítjuk szeretetteljes családi hátterünket.