A sikeres export 3 döntő tényezője


airliner with a globe and auto loader with boxesHogyan érhet el sikert egy hazai vállalkozás az export területén? Melyek az eredményesség legfontosabb tényezői? Egy friss felmérés szerint nem az alacsonyabb árszint és a jobb szolgáltatás a titok nyitja, ahogy elsőre gondolnánk.

A kutatásba vont hazai cégek, vállalatok, amelyek sikeresek a külpiacokon, a három legfontosabb szempontnak az alábbiakat ítélték:

  1. minőség
  2. gyors és rugalmas szállítás
  3. kapcsolati háló

Egy jó minőségű termék és a piacok pontos ismerete biztosítja, hogy vállalkozása megfelelő kínálattal jelenjék meg a külföldi piacokon. De ez még nem elég. A jó logisztikai szervezésen áll vagy bukik az export sikere.

Gyors és rugalmas szállítás nélkül biztos a kudarc, hiszen a külföldi játéktérben még nagyobb versenyre számíthatnak a cégek. Ugyanakkor ez az a terület, amelyik túlmutat a vállalkozó tevékenységi területén, és egy másik fél bevonását követeli. A vállalkozónak olyan partnerre van szüksége, amelyik szolgáltatásait az ügyfél igényei szerint bővíti.

Aktívan hozzájárulunk cége exportjának sikeréhez

A Rosas Logisztikai Kft. megtervezi és kontrollálja szolgáltatásait annak érdekében, hogy az esetlegességből adódó bizonytalanság csökkenjen. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a nap 24 órájában elérhessenek, és a nap 24 órájában tudjuk rendelkezésére bocsájtani szakértelmünket.

Milyen feladatokkal fordulhat hozzánk 0–24 óráig?· Teljes körű export vámügyintézés, helyi kiviteli engedély alapján (AES)

· T1, T2 tranzitokmány indítása TC31 vagy TC32 kezességi okmánnyal
· TIR Carnet okmány érkeztetése
· Elektronikus vám elé állítás
· Vámraktározások (Átmeneti, Közvám, Adó – volt ÁFA raktár – raktározások)
· Vámtanácsadás
· Utólagos vámeljárások (módosítás, vámvisszatérítés stb.)

AEO minősítésünknek köszönhetően ügyfeleinknek a vámügyintézés miatt a legkevesebb várakozási idővel kell számolnia.

Gyakran kerülhetünk olyan helyzetekbe, amelyekben a korábban bevált módszerekkel nem tudunk elég sikert elérni. Ilyenkor válik fontossá, hogy képesek vagyunk-e átértékelni eddigi tevékenységünk logikáját, túl tudunk-e lépni a régi beidegződéseken. Az exporttevékenység új kihívás elé állítja a vállalkozását.

Közös munkával sikeres választ adhatunk az új kihívásokra

A nap bármelyik órájában rendelkezésére állunk. Export ügyintézésre keres rugalmas megoldást? Vegye fel a kapcsolatot velünk most!

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>